Tietosuojaseloste

Verkkosivusto ja sen rekisterinpitäjä

Verkkosivun osoite on:
https://driftmadness.fi

Sivuston ylläpidosta vastaa:
Drift Madness Oy
Y-tunnus: 3187783-3
Osoite: Teollisuuskatu 36, 29200 Harjavalta
Sähköposti: info@driftmadness.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö:

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, etunimi, sukunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Tietojen luovutus

Rekisterinpitäjä ei luovuta sivustokäyttäytymistietoja ulkopuolisille.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi käyttötarkoituksia varten voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. Sivuston välityksellä antamiasi tietoja voidaan luovuttaa mm.

  • Sivuston ja palveluidemme toteuttamiseen osallistuville palveluntarjoajille

  • Maksupalvelun tarjoajille

  • Viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai muu tärkeä etu niin vaatii

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna yllämainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteriasioista vastaava henkilö vastaa viimeistään seitsemän arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina tietoverkko ja palvelinkumppanin sekä suunnittelulaitteistoissa, jolla rekisteri mahdollisesti sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa
ja muuta markkinointia varten

Käsiteltävät henkilötiedot

Palveluntarjoaja käsittelee seuraavia henkilötietoryhmiä:

  • Nimi / Yritys

  • Sähköposti

  • Puhelinnumero

  • Viesti

  • Verkkotunnistetietoja kuten evästeitä tai IP-osoitteita

  • Suojattu javascript API

Salassapito

Drift Madnessilla on jatkuva vaitiolovelvollisuus.

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka kopioidaan verkkosivulta kovalevyllesi. Evästeet eivät aiheuta vahinkoa tietokoneellesi, eivätkä ne sisällä viruksia. Verkkosivujemme evästeet eivät kerää mitään henkilökohtaisia tietoja sinusta. Voit milloin tahansa estää evästeet selaimesi asetuksista.

Verkkosivuillamme olevia palveluja voidaan räätälöidä rekisteröityneiden käyttäjiemme toiveiden mukaisesti, verkkosivuston eräillä alueilla on käytössä istuntokohtaisia evästeitä. Nämä evästeet ovat aktivoituja vain sen aikaa, kun vierailet verkkosivustolla. Evästeitä käytetään myös nimettöminä toteutettaviin tilastoarviointeihin.

Drift Madness Oy
3187783-3